Beauty n Wellness Salon
Lash n Brow Bar

Wimperextensions

Bubbles n Beauty - Lash BarLash Extensions

Geef jezelf op maat gemaakte wimper extensions! Door toevoeging van synthetische wimper extensions worden uw natuurlijke wimpers langer, voller en creëert u een natuurlijke uitstraling.

Om het ideale resultaat te behouden van uw extensions, wordt er aangeraden om 3 tot 4 wekelijks een afspraak te maken. Refill extensions worden individueel opnieuw aangebracht om zo hun volume te bewaren.

@ Bubbles n Beauty adviseren we uw wimper extensions op een veilige en nauwkeurige manier te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan uw natuurlijke wimpers. Aan de hand van een gel worden de wimper extensions zorgvuldig van de natuurlijke wimpers terug verwijdert.

Lash Lift

Lash Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Lash Tinting

Door het kleuren lijken de wimpers niet alleen opvallend langer en voller, de verf licht eveneens doffe haartjes op waardoor de ogen schitteren. Een frisse, natuurlijke blik zonder mascara of klontertjes, die tevens waterbestendig is.