Beauty n Wellness Salon
Lash n Brow Bar

Body Scrub Massage

Bubbles n Beauty - Body scrub massageScrubben, exfoliëren, dode huidcellen verwijderen: het betekent allemaal hetzelfde. Uw huidcellen vernieuwen zich. De hele dag door, maar ook ’s nachts, eigenlijk altijd. 24/7 is onze huid aan het werk. Uw lichaam maakt extra cellen aan als u in aanraking komt met UV-stralen, of als reactie op andere schadelijke invloeden.
Door deze celvernieuwing verliest u dode huidcellen. Als u deze niet goed weghaalt, wordt uw huid wat grauw, doordat het ‘verstikt’ door al die dode huidcellen die maar op uw gezicht en lichaam blijven zitten. Scrubben zorgt er dus voor dat uw huid straalt, en dat het zachter en gladder aanvoelt. Ook zullen zichtbare velletjes verdwijnen, want ook dat zijn dode cellen.

Wellness, Chocolade & Hammam Body Scrub Massage

Bij een gelaatsbehandeling gaan we het evenwicht van de huid op natuurlijke wijze voeden en herstellen. Hierbij is het belangrijk dat de zuurgraad, vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Ik maak tijdens deze behandeling geen gebruik van kant-en-klare tubes, maskers of peelings. Alles wordt ter plaatse klaargemaakt met biologische producten, groente, fruit, kruiden, dode zeezout, bloemen, etherische oliën en aromawaters. De producten bevatten geen chemische bewaarmiddelen of andere kankerverwekkende stoffen.

De body scrub verwijdert de overtollige huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Met als resultaat een zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Dode Zee Scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en de huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Zee.
De Zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de scrub een helende en therapeutische werking heeft op uw huid.