Beauty n Wellness Salon
Lash n Brow Bar

Pedicure

Bubbles n Beauty - PedicureBij Bubbles n Beauty kan je terecht voor een cosmetische pedicure.

Onze voethuid heeft verzorging nodig, dit komt omdat veel factoren van buitenaf een aanval doen op de van nature gezonde voethuid.
Ook kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn waardoor de huid uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest. Het uitdrogen van de voethuid kan ontstaan door onder andere vloerverwarming, het intensief reinigen van de huid met te agressieve producten of verkeerd schoeisel. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde voeding of interne ziektes. Dit kan leiden tot: droge en/of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming, dunne slecht doorbloede huid. Het is genieten van de bovenste plank, en nog eens goed voor uw doorbloeding en de huid ook. Ook voelen uw voeten na zo’n behandeling weer lekker zacht aan.

Of je nu jong bent of wat ouder, het speelt allemaal geen rol. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in mijn salon voor een deugddoende voetverzorging.

Wellness, Chocolade & Hammam Pedicure

Bij een Cosmetische Pedicure gaan we het evenwicht van de huid op natuurlijke wijze voeden en herstellen. Hierbij is het belangrijk dat de zuurgraad, vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Ik maak tijdens deze behandeling geen gebruik van kant-en-klare tubes, maskers of peelings. Alles wordt ter plaatse klaargemaakt met biologische producten, groente, fruit, kruiden, bloemen, etherische oliën en aromawaters. De producten bevatten geen chemische bewaarmiddelen of andere kankerverwekkende stoffen. Iedereen kan een behandeling ondergaan, ook kinderen, zwangere vrouwen of borstvoeding gevende moeders en mensen met een extreem gevoelige huid zoals kanker patiënten en chronisch zieken.