Beauty n Wellness Salon
Lash n Brow Bar

Manicure & Relish Full Color

Bubbles n Beauty - Manicure & GelishJe handen krijgen heel wat te verduren: zon, koude, wasproducten, ... daardoor worden ze droog en veroudert je huid sneller. Af en toe je handen in de watten leggen is dus noodzakelijk!

Wellness, Chocolade & Hammam Manicure

Manicure

Bij manicure gaan we het evenwicht van de huid op natuurlijke wijze voeden en herstellen. Hierbij is het belangrijk dat de zuurgraad, vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Ik maak tijdens deze behandeling geen gebruik van kant-en-klare tubes, maskers of peelings. Alles wordt ter plaatse klaargemaakt met biologische producten, groente, fruit, kruiden, bloemen, etherische oliën en aromawaters. De producten bevatten geen chemische bewaarmiddelen of andere kankerverwekkende stoffen. Iedereen kan een behandeling ondergaan, ook kinderen, zwangere vrouwen of borstvoeding gevende moeders en mensen met een extreem gevoelige huid zoals kanker patiënten en chronisch zieken.

Gelish

Heb je mooie natuurlijk nagels en wil je een ze een mooi kleurtje geven met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar kunstnagels? Wil je je natuurlijke nagel versteviging zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Wil je je natuurlijke nagel toch verlengen?
Dan is Gelish iets voor jou!
Gelish is een langer houdende kleurlak voor de nagels met een glanzend en streeploos eindresultaat. Afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel blijft de lak gedurende 3 tot 4 weken op handen en tot 6 weken op voeten.

Deze lak wordt op eenvoudige wijze op de nagels aangebracht en uitgehard onder de Uv-lamp.
Gelish is geschikt voor elke vrouw die belang hecht aan verzorgde nagels, speciale gelegenheden, vakanties, … kortom, elke gelegenheid.

Gelish is te verkrijgen in vele kleurtjes, en glitters voor elke vrouw wat wils, en ook een glanzende of matte top coat .